SIROP DIN MIERE, MUGURI DE BRAD SI PROPOLIS

Siropul 100% natural din miere de salcam, muguri de brad si propolis este obtinut prin macerarea la rece a mierii cu muguri de brad din muntii Apuseni si ulterior prin presarea si adaugarea propolisului, fiind un produs fara conservanti.

Despre mugurii de brad se stie ca sunt foarte bogati in vitamina C si contin numeroase uleiuri esentiale, rasini si enzime, toate acestea benefice pentru tratarea in mod natural a afectiunilor respiratorii. Mierea de salcam este de asemenea un aliat in tratarea tuselor, iar propolisul este un antibiotic natural complet cu un spectru larg de actiuni.

Aflate in amestec, mierea de salcam cu muguri de brad si propolis formeaza un remediu 100% natural cu beneficii numeroase in tratarea sau calmarea tuselor si a diferitelor afectiuni respiratorii, totodata fiind un bun aliat al imunitatii.

Siropul din muguri de brad, miere de salcam si propolis este recomandat in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: dureri in gat, tuse, bronsite, amigdalite, faringite, laringite si alte afectiuni ale cailor respiratorii cauzate de viroze. Intareste imunitatea si combate infectiile respiratorii.

Siropul din muguri de brad, miere si propolis se pastreaza la loc racoros, iar inainte de consum se recomanda agitarea energica a recipientului pentru omogenizarea cu propolisul.

Este recomandat sa se consume 1-2 linguri pe zi la adulti si 1-2 lingurite pe zi la copii.

Pretul este pentru o sticla de 250ml / 330gr.

30,00 RON