Siropul din mure si miere este obtinut prin presarea la rece a murelor proaspat culese din cultura proprie si care ulterior este blenduit cu miere de albine.
Murele contin vitamine, minerale, fibre, fiind si o sursa bogata de antioxidanti, ajutand si la întărirea sistemului imunitar si fiind fructe cu putine calorii.
Aflate in amestec, mierea cu mure presate la rece sunt un remediu natural in tratarea sau ameliorarea urmatoarelor afectiuni: imbunatatesc sanatatea digestiva, sursa de fibre dietetice, sustin sanatatea cardiovasculara ajutand la reducerea colesterolului "rau", intaresc imunitatea datorita cantitatii mari de vitamina C, sustine sanatatea oaselor datorita vitamine K si a manganului si imbunatatesc sanatatea pielii datorita vitaminelor A, C si E.
Siropul din mure presate la rece si miere se pastreaza la frigider, iar inainte de consum se recomanda agitarea energica a recipientului.
Se recomanda consumul a 2-3 linguri dimineata si la amiaza in forma preparata de noi sau diluat cu apa astfel incat sa rezulte un suc natural.
Pretul este pentru 500 ml.