PROPOLIS TINCTURA

Propolisul este medicamentul antimicrobian produs de stup, o substanta preparata de albine din rasina culeasa de pe mugurii si ramurile plantelor, adaugand secretiile proprii facand din acesta un bun aparator impotriva agresorilor externi.

Tinctura de propolis preparata de noi este obtinuta folosind alcool dublu rafinat de origine agricola cu o concentratie de 95%, fiind preparata la rece in conditii de igiena maxima dupa o retetea autentica.

Albinele folosesc propolisul pentru izolarea spatiilor sau a crapaturilor stupilor, totodata acesta fiind un bun distrugator al bacteriilor ce incearca sa dauneze sanatatii coloniilor de albine. Ele isi lustruiesc stupul cu o pelicula de propolis pentru a fi in permanenta aparat de microbi.

Datorita puterii sale de a distruge 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite si alte 30 de tipuri de virusuri, propolisul este un puternic aliat in tratarea racelii sia gripei in mod natural.

Propolisul este recunoscut pentru actiunile sale antiinflamatoare, antibiotice, antibacteriene, bacteriostatice, dezinfectante, antivirotice, antifungice (contra ciupercilor), toate cu spectru larg de actiune partial cunoscut; el mai are actiuni antialergice, antihistamice, antigerminative, actiune stimulatoare a reactiilor imunitare, actiune antiiradianta, cicatrizanta, conservanta, antitoxica, combate mancarimea de piele si tumorile, actiune eutrofica, regeneratoare. Datorita prepararii prin extract alcoolic, tincura de propolis este foarte usor de asimilat de catre organism.


Pretul este pentru o sticluta de 20 ml si il oferim in variantele spray sau picurator.

Alegeți o variantă:

15,00 RON