POLEN CRUD POLIFLOR

Polenul crud este considerat unul din cele mai complete alimente fiind un adevarat miracol oferit de natura intrucat detine numeroase efecte terapeutice fiind parte esentiala din plante.

Este considerat un aliment echilibrant datorita faptului ca in polen se gasesc toti micronutrientii atat de importanti pentru sanatatea noastra si care lipsesc din alimentele moderne mult procesate. De altfel este una dintre cele mai bune surse de proteine vegetale, in mare parte sub forma de aminoacizi care se absorb direct fara ca organismul nostru sa fie supus la eforturi suplimentate care duc la uzura. Vegetarienii sau persoanele care tin post pot considera polenul ca o importanta sursa de proteine care poate fi inclusa in dieta zilnica.

Polenul crud este recomandat in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: regenerarea floresi intestinale, energizant, diminuant al starilor de oboseala cronica, previne unele tipuri de cancer.


In medie, polenul poliflor contine: 24% proteine, 4.8%lipide, 28%glucide, 13% fibre, intrecand multe alimente cum ar fi carnea, oul sau branza, toate acestea pentru a reada optimismul si vitalitatea. Detine unele dintre cele mai apreciate vitamine, A si E, aceastea regasindu-se in mari cantitati in polen, impreuna cu complexul de vitamina B, fiind considerat un aliment esential produs de albine.

Dozele recomandate:
Copii: 1 lingurita (5 gr) pe zi
Adulti: 1 lingura (15 gr) pe zi.

Polenul crud se pastreaza la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5 si -18 grade Celsius pentru a-si mentine intacte toate proprietatile si se scoate ori de cate ori este nevoie pentru a fi consumat. Datorita continutului minim de apa, acesta nu ingheata.Gustul polenului este unul foarte placut, dulce amarui, obtinut din zone nepoluate.

Pretul este pentru 500 gr.

35,00 RON