PACHET IMUNITATE 1

ghimbir,catina,propolis

Contine:

Miere cu Catina - borcan 350 gr
Miere cu Ghimbir - 350 gr
Tinctura de Propolis Spray - 20 ml

Mierea cu catina este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: intareste sistemul imunitar, mareste rezistenta la efort fizic si intelectual, amelioreaza bolile sistemului respirator, ajuta la cresterea rezistentei sistemului osos, protejeaza firul de par prevenind caderea acestuia,reduce colesterolul si are proprietati hepatoprotectoare.

Mierea ghimbir ajuta in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: boli respiratorii - tuse, gat rosu si nas infundat, crescand si imunitatea organismului. Este de altfel cunoscut si pentru actiunile sale benefice in bolile cardiovasculare si digestive.

Propolisul este recunoscut pentru actiunile sale antiinflamatoare, antibiotice, antibacteriene, bacteriostatice, dezinfectante, antivirotice, antifungice (contra ciupercilor), toate cu spectru larg de actiune partial cunoscut; el mai are actiuni antialergice, antihistamice, antigerminative, actiune stimulatoare a reactiilor imunitare, actiune antiiradianta, cicatrizanta, conservanta, antitoxica, combate mancarimea de piele si tumorile, actiune eutrofica, regeneratoare.

55,00 RON