PACHET IMUNITATE XL

miere,imuno-vit,catina,merisoare,propolis

Contine:

Miere poliflora - 1 kg
Imuno-Vit  Mix - 350 gr
Miere cu ghimbir - 350 gr
Miere cu merisoare - 350 gr
Propolis tinctura - 20 ml

Mierea de tei este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: calmeaza sistemul nervos, combate insomnia datorita efectului sedativ, trateaza raceala calmand bronsitele, favorizeaza evacuarea secretiilor nazale, reduce spasmul digestiv si pulmonar si stimuleaza digestia.

Imuno-Vit Mix este recomandat in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: intareste sistemul imunitar, vitaminizeaza, energizeaza si revitalizeaza organismul, combate oboseala si stresul, creste rezistenta la efort, creste pofta de mancare, regleaza tranzitul intestinal.

Mierea cu aronia este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: Intareste sistemul imunitar, ajuta la reglarea tensiunii, are efect antibacterian, previne procesul de imbatranire neutralizand radicalii liberi, ajuta la cresterea oaselor si dezvoltarea ligamentelor, amelioreaza oboseala si ajuta in curele de detoxifiere.

Mierea ghimbir ajuta in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: boli respiratorii - tuse, gat rosu si nas infundat, crescand si imunitatea organismului. Este de altfel cunoscut si pentru actiunile sale benefice in bolile cardiovasculare si digestive.

Propolisul este recunoscut pentru actiunile sale antiinflamatoare, antibiotice, antibacteriene, bacteriostatice, dezinfectante, antivirotice, antifungice (contra ciupercilor), toate cu spectru larg de actiune partial cunoscut; el mai are actiuni antialergice, antihistamice, antigerminative, actiune stimulatoare a reactiilor imunitare, actiune antiiradianta, cicatrizanta, conservanta, antitoxica, combate mancarimea de piele si tumorile, actiune eutrofica, regeneratoare.

115,00 RON 130,00 RON