MIERE POLIFLORA

Obtinuta din nectarul mai multor flori care in plina vara ofera un peisaj deosebit naturii, mierea poliflora este considerata un aliment complet; cu un aspect si aroma desosebite, dar si cu un plus de vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici si saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu), toate acestea transformand mierea poliflora intr-o bunatate foarte usor de asimilat pentru organismul nostru.

Mierea poliflora este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: stimularea poftei de mancare, echilibrarea digestiei, benefica pentru ficat si inima, energizant natural si stimulent al vindecarii ranilor.

Avand un gust aromat si foarte dulce, o culoare oranj inchis, o consistenta fluida si vascoasa, acest sortiment de miere este recomandat de specialistii in apiterapie ca fiind o miere completa datorita faptului ca imbina puterea terapeutica a mai multor plante.

Mierea poliflora este recomandata copiilor si batranilor avand multe efecte benefice sanatatii participand cu succes la intarirea sistemului imunitar.

Pretul este pentru 1 kg.

30,00 RON