MIERE DE SALCAM

Datorita puritatii si culorii ei deosebite, mierea de salcam este preferata tuturor. Aproape incolora si delicata, ea este cunoscuta avand multe proprietati terapeutice, un adevarat tonic pentru organism, degajand aroma florilor de salcam inca de la desfacerea borcanului.

Mierea de salcam are un continut ridicat de fructoza, cel mai mare dintre toate sortimentele detinand substante minerale si un bogat continut de vitamine (B1, B2, B6, B12), dar si alte enzime impreuna cu acizi organici.

Mierea de salcam este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni:

tuse, antiseptic, diminuant al aciditatii gastrice, ulcer, astenii, nevroze, stimulent al activitatii inimii, imbunatateste digestia si functionarea ficatului.

Avand aciditatea cea mai scazuta, dar si continutul mic de polen, mierea de salcam este indicata in special copiilor, acesta fiind primul sortiment de miere recomandat pentru a fi introdus in alimentatia micilor amatori de dulciuri.

Mierea de salcam este utilizata si ca indulcitor natural pentru ceai, cafea sau alte lichide intrucat aceasta nu le schimba gustul.

Pretul este pentru 1 kg.

40,00 RON