MIERE DE RAPITA

Cu un aspect cremos, consistenta densa, cristalizata fin, mierea de rapita este usor tartinabila asemenea unui serbet; pe langa continutul bogat in vitaminele A, B1, B2, C, E, si minerale fier, fosfor, calciu, potasiu, sodiu, aceasta miere mai contine si coenzima Q3 necesara oaselor, componenta regasita de altfel si in uleiul de rapita.

Mierea de rapita este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: ajuta in tratarea osteoporozei, protejeaza ficatul, pancreasul si splina, ajuta in tratarea afectiunilor renale, regenereaza si mentine elasticitatea peretilor vaselor de sange facilitand circulatia sanguina ceea ce scade predispozitia accidentelor vasculare.

Avand un gust deosebit, mai putin dulce decat al altor sortimente, culoare alb-galbuie,acest sortiment de miere cristalizeaza foarte repede, uneori chiar si in fagure datorita continutului ridicat de glucoza si apa. De aceea recomandam sa fie tinuta in spatiu mai racoros decat temperatura camerei sau chiar la frigider pentru a evita fermentarea.

30,00 RON