MIERE DE PADURE (MUNTE)

Stoc epuizat

Deosebita si rara, mierea de padure este un sortiment atat floral cat si extra floral, avand in compozitie atat mana cat si flori de padure de munte. Mana este obtinuta prin colectarea de catre albine a sevei de pe frunzele si ramurile unor conifere precum bradul, pinul sau molidul dar si al foioaselor precum stejaul si artarul. Cu un continut foarte mare de minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu, fosfor, seleniu) acest sortiment de miere acopera in mare parte gustul dulce oferind acesteia o aroma specifica, usor caramelizata si inconfundabila.

Mierea de padure de munte este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni:

Favorizeaza refacerea florei intestinale intrucat contine prebiotice care sustin dezvoltarea bateriilor bune din intestin, sustine activitatea nevroasa datorita aminoacizilor si mineralelor, imbunatateste imunitatea datorita substantelor bioactive.

Avand un continut mare de mierea cu origine non-florala, culoare inconfundabila brun-inchis, vascozitate mare si continut minim de polen aceasta miere este foarte apeciata deoarece este destinata chiar si persoanelor alergice.

Pretul este pentru 1 kg.

40,00 RON