MIERE CU MERISOARE XL

Considerate inca din antichitate ca si tratamente miraculoase pentru numeroase afectiuni in special pentru tractul urinar, merisoarele (sau afinele rosii) confirma si in zilele noastre o sursa importanta de proteine, vitamine, minerale si substante antibacteriene toate provenite de la poalele muntilor Apuseni.

Aflate in amestec, mierea cu merisoare reprezinta un miracol pentru sanatate ajutand cu succes organismul sa lupte impotriva bacteriilor fiind de altfel un antibiotic pe care ni-l ofera natura avand in compozitie: proteine, vitaminele A, B1, B2, B3, C, E, minerale (potasiu, fosfor si calciu), substante antibacteriene si antimicotice, fibre si acizi naturali.

Mierea cu merisoare este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: ajuta sistemul imunitar sa se apere scazand frecventa racelilor, imbunatateste producerea hormonilor tiroidieni fiind o sursa de iod, sustine tractul urinar si este un bun aliat in vindecarea infectiilor acestuia, restabileste nivelul colesterolul, impiedica aparitia bolilor cardiovasculare si a diabetului, previne pietrele la rinichi si ajuta la prevenirea ulcerului gastric.

Mierea cu merisoare se pastreaza la frigider pentru a evita fermentarea amestecului blenduit, iar inainte de a fi consumata se recomanda agitarea energica a recipientului.

Este recomandat sa se consume ca atare (1-2 lingurite pe zi la copii si 1-2 linguri de 2-3 ori pe zi la adulti) sau se poate face un suc natural delicios adaugand intr-un pahar putin amestec de miere cu merisoare si apoi apa.

Pretul este pentru 850gr.

40,00 RON