SIROP DIN MIERE, CATINA SI PROPOLIS

Siropul 100% natural din miere, catina si propolis este obtinut prin presare la rece si nu contine conservanti.

Cunoscuta drept Ginsengul romanesc, Catina contine multe vitamine, minerale si aminoacizi, ea fiind recunoscuta avand un continut foarte bogat de vitamina C, inzecit fata de cel al fructelor citrice. Tinctura de propolis este un antibiotic natural, un medicament antimicrobian cu capacitate mare de distrugere a bacteriilor, ciupercilor parazite si virusurilor, un aliat puternic in tratarea racelii si gripei.

Aflate in amestec, mierea de albine cu catina si propolis reprezinta un leac complet datorita efectului vitaminizare, vindecare, energizare si revitalizare avand in compozitie toate elementele vitale ale organismului uman: Vitaminele: A, C, B, E, K, P, F si microelementele: fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier, sodiu, beta-caroten.

Mierea cu catina si propolis este recomandata in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: intareste sistemul imunitar fiind un bun aliat in tratarea racelii si gripei, mareste rezistenta la efort fizic si intelectual, amelioreaza bolile sistemului respirator, ajuta la cresterea rezistentei sistemului osos, protejeaza firul de par prevenind caderea acestuia, reduce colesterolul si are proprietati hepatoprotectoare.

Datorita proprietatilor antioxidante, catina este recomandata pentru prevenirea imbatranirii si regenerarea celulelor, fructele de catina continand acid palmitoleic - cunoscut datorita prezentei in compozitia pielii.

Mierea cu catina si propolis se pastreaza la frigider pentru a evita fermentarea amestecului, iar inainte de a fi consumata se recomanda agitarea energica a recipientului.

Este recomandat sa se consume dimineata, fiind un bun energizant natural. Siropul din catina cu miere si propolis se poate consuma ca atare (1-2 lingurite pe zi la copii si 1-2 linguri pe zi la adulti) sau se poate face un suc natural delicios adaugand intr-un pahar putin din acest amestec peste care se adauga apa.

Pretul este pentru 500ml / 600gr.

40,00 RON