APILARNIL IN MIERE

Cunoscut pentru efectul sau afrodisiac fiind un excelent aliat al fertilitatii masculine, Apilarnilul este un biostimulator 100% natural care contine zeci de milioane de celule sexuale fiind obtinut din larvele de trantori recoltate in a 7-a zi de la depunerea oului nefecundat de catre matca.

Apilarnilul este un amestec de hrana larvara comuna compusa din materii prime ale stupului si anume: polen, pastura, miere, apa, toate acestea impreuna cu secretia glandulara specifica aflata numai in hrana pe care albinele doici o dau larvelor de trantor.

In amestec cu miere apilarnilul este un produs nutritiv complet avand proprieati biostimulatoare fiind bine cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sistemului reproducator masculin, marind performantele si crescand apetitul stimuland totodata energia sexuala. Pe langa aceste beneficii, apilarnilul in miere mai este folosit si pentru cresterea performantelor sportive datorita continutului mare de proteina, revitalizant, energizant, dar si adjuvant in boli ale ficatului si prostatei

Apilarnilul in miere este recomandat in ameliorarea si tratarea urmatoarelor afectiuni: lipsa performantelor sexuale masculine, boli hepatice, afectiuni ginecologice/dereglari menstruale, carente proteice, imbatranire prematura, afectiuni hepatice, afectiuni ale prostatei, oboseala, astenie si depresie.

Apilarnilul in miere se pastreaza numai la frigider, fiind un produs extrem de perisabil! Inainte de consum se amesteca daca este nevoie.

Recomandarile de consum: 2-3 lingurite pe zi

Pretul este pentru 250 gr.

Din respect pentru Nicolae V. Iliesu, cel ce a descoperit si publicat in 1981 acest produs deosebit al stupului mentionam ca Apilarnil provine de la: Api (albina), lar (larva), nil (Nicolae Iliesu), fiind un produs care a avut parte de peste 10 ani de studiu timp in care a fost introdus in industriile: farmaceutica, alimentara si cosmetica.

Citand autorul cartii Apilarnil (1990) - Nicolae V. Iliesu:
Consideram ca importanta apilarnilului provine in mare masura din faptul ca in momentul recoltarii, larva de trantor contine neinchipuit de mare numar de celule sexuale. Particularitatea cea mai de seama a trantorului consta in volumul mare al abdomenului in care sunt amplasate celulele sexuale, iar fiecare larva contine peste 10 milioane de spermatozoizi aflati in vezicula seminala a acestora. Raportat la greutatea si importanta celorlalte celule din corpul larvei de trantor, se pare ca celulele sexuale reprezinta - in perioada de recoltare - cel mai important aport biologic care deschide apilarnilului largi perspective de utilizare in combaterea unor tulburari de dinamica sexuala masculina sau in unele domenii specifice legate de carente si fenomene ale patologiei ginecologice cum ar fi dereglarea unor anumite manifestari sau a unor perturbari in ciclul menstrual.

35,00 RON