Sirop macerat din muguri de brad cu miere si propolis

03.10.2023

Descoperă puterea naturii cu Siropul macerat din muguri de brad cu miere și propolis de la Stupina ApiVio!
Siropul de muguri de brad cu miere și propolis este o combinație perfectă de ingrediente naturale ce te vor ajuta să te simți revitalizat și plin de energie fiind un produs obtinut fara fierbere ci doar prin macerarea mugurilor de brad in miere la care se adauga propolis.

Mugurii de brad sunt cunoscuți pentru proprietățile lor terapeutice și antioxidante. Aceștia conțin substanțe active care susțin sistemul imunitar și contribuie la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi. De asemenea, mugurii de brad au efecte calmante și expectorante, fiind recomandați în caz de afecțiuni respiratorii.

Mierea este un ingredient prețios, cu multiple beneficii pentru sănătate. Aceasta este bogată în enzime și antioxidanți, având proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare. Mierea adaugă un gust dulce și plăcut siropului nostru, făcându-l o alegere delicioasă și sănătoasă.

Propolisul este un ingredient valoros, recunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene și imunomodulatoare. Acesta ajută la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor. Propolisul adaugă siropului nostru o notă distinctă și contribuie la creșterea beneficiilor pentru sănătate.

Care sunt proprietatile siropului de muguri de brad cu miere si propolis?
Siropul de muguri de brad este recunoscut pentru proprietățile sale terapeutice, fiind bogat în substanțe active benefice pentru organism. Combinat cu mierea și propolisul, acesta devine un elixir al sănătății, ce susține sistemul imunitar și ajută la prevenirea răcelilor și gripei.

  • Intareste imunitatea si combate infectiile respiratorii
  • Vitaminizant, energizant si revitalizant pentru organism
  • Calmant pentru durerile in gat inclusiv tuse, bronsite, amigdalite, faringite, laringite
  • Un bun aliat in toate afectiunile cailor respiratorii

De unde cumparam siropul macerat din muguri de brad cu miere si propolis si cum il pastram?
La Stupina ApiVio - www.apivio.ro , ne preocupăm de calitatea produselor noastre, astfel că siropul nostru este obținut din muguri de brad recoltați din muntii Apuseni și este complet natural, fără aditivi sau conservanți. În plus, mierea și propolisul folosite sunt produse în propriile noastre stupine, garantând astfel prospețimea și autenticitatea ingredientelor. Este disponibil in recipiente din sticla la 250 ml.
Siropul din muguri de brad cu miere si propolis se pastreaza doar la frigider, iar inainte de consum se recomanda agitarea energica a recipientului pentru a se omogeniza cu propolisul.

Cum se poate consuma siropul macerat din muguri de miere si propolis si ce gust are acesta?
Siropul din muguri de brad cu miere si propolis este recomandat sa se consume 1-2 lingurite pe zi la copii si 1-2 linguri pe zi la adulti. Gustul este dulce cu aroma specifica de muguri de brad, ceea ce il face delicios in special pentru cei mici.

Încearcă acum Siropul de muguri de brad cu miere și propolis de la Stupina ApiVio - www.apivio.ro și bucură-te de beneficiile oferite de natură! Revitalizează-ți organismul, întărește-ți imunitatea și simte-te plin de energie în fiecare zi.